19-04-14

Den John weet het wel - 39 jaar

Ritsen. Een probleem geloof ik?

Ja vooral een financieel probleem. Je moet ritsen en laten ritsen, anders heb je een boete. Rits je verkeerdelijk, dan heb je een boete. Eigenlijk heb je sowieso een boete.

’t Zit allemaal moeilijk in mekaar hé.

Absoluut, er zit geen geen lijn in. Je mag niet stelen, maar doe je het toch, dan krijg je geen boete, er wordt geen gevolg aan gegeven. Je mag geen fraude plegen, maar doe je het toch, dan wordt dat voor sommigen doodgezwegen. Ik zou graag ne keer zwart op wit zien wat ik, van alle dingen die ik echt wil doen, mag doen. Een bierkaartje zal volstaan denk ik.

Vrijheid is de ijdelheid van de rijken jongen.

We kunnen er over zagen maar ’t zal niet veel helpen. Wat hebben wij nog te zeggen in dit klote land? De verkiezingen staan nog maar in de steiger en Beke van de tjeven zegt nu al dat hij ons op de knieën wil, ten koste van de democratie. Hoogmoedig baaske hé? Ik ga niet gaan stemmen, ne zondagvoormiddag verspillen voor niets, dat heb ik er niet voor over zulle.

 

liefde,poëzie,gedichten,god,geloof,geluk,religie,nieuws,tragedie,pijn,vriendschap,verlangen,politiek,spreuken,gezegden,relatie,filosofie,spiritualiteit,dagelijks leven,beelden,verzen,gedachten,vrolijk,nieuw,tijd,actualiteit,dood,humor,moed,herinnering,dood,jeugd,lente,grappig,student,vrouwen,dorp,gesprek,mensen

 

De commentaren zijn gesloten.