04-04-14

Frits is klaar voor de Ronde - 48 jaar

Voor mij een trappistje patron ! ‘k Zie ze vliegen !

Ha, de Frits. Ge zijt precies klaar Voor de Ronde van Vlaanderen van zondag ? Ge ziet eruit als een echte coureur.

Ja, ik heb veel gereden de laatste weken, daarnet nog dertig kilometer. Tijdens ’t weekend doe ik minstens tweehonderd kilometer, en nooit onder de dertig per uur hé.

Dan moet ge wel moe zijn na zo’n weekend, ja toch ?

Wel, de maandag zit het wel een beetje in mijn kuiten, dan doe ik het wat zachtjesaan op mijn werk hé, maar ik kijk dan al weer uit naar de komende zaterdag. Ik en mijn fiets, dat klikt ! Ik ben goed afgetraind hé, ‘k sta scherp jong.

Wie gaat er winnen zondag ?

Wie niet valt, die wint. Kunnen die gasten wel met ne fiets rijden ? Ik ben nog maar ene keer gevallen, en dan was het nog niet mijn schuld : een stomme hond die voor mijn wiel sprong ! Fietsen wordt een kunst. Voor mij mag Sagan winnen, hij ziet er niet zo verwend uit als vele andere vedetten, hij is jong en heeft talent, geloof me maar... Nog een trappistje graag!

 

liefde,poëzie,gedichten,god,geloof,geluk,religie,nieuws,tragedie,pijn,vriendschap,verlangen,politiek,spreuken,gezegden,relatie,filosofie,spiritualiteit,dagelijks leven,beelden,verzen,gedachten,vrolijk,nieuw,tijd,actualiteit,dood,humor,moed,herinnering,dood,jeugd,lente,grappig,student,vrouwen,dorp,gesprek,mensen

 

De commentaren zijn gesloten.