01-04-14

dialoog met Patriek - 62 jaar

Hallo Patriek, vroeg op de been vandaag ?

“Zo gaat dat elke dag : ik kruip er vroeg in ’s avonds, en ben er vroeg uit ’s morgens. ’t Is een goede gewoonte vind ik”.

Kijk je dan helemaal geen TV, geen nieuws ’s avonds ?

“Praktisch nooit. Het nieuws zegt me niets, ’t is allemaal politiek die mijn petje teboven gaat. Zottepraat moet ik niet. Voor het nieuws kan je leren koken(?), komt er dan nog een quiz achteraan, en na het nieuws is er iedereen beroemd : ik ben niet beroemd en zal het ook nooit worden. Daarna is er reklame met hier en daar een flard film eromheen".

Je hebt toch nog de computer om iets interessants te bekijken ?

Voor mij geen computer, geen spelletjes, geen sport, geen seks, machien is kapot lacht hij. Och, iedereen mag hetzijne hebben, ik hou me liever op de vlakte, een wandelingetje, een kaartje leggen met de vrienden, alles zo simpel mogelijjk”.

 

liefde,poëzie,gedichten,god,geloof,geluk,religie,nieuws,tragedie,pijn,vriendschap,verlangen,politiek,spreuken,gezegden,relatie,filosofie,spiritualiteit,dagelijks leven,beelden,verzen,gedachten,vrolijk,nieuw,tijd,actualiteit,dood,humor,moed,herinnering,dood,jeugd,lente,grappig,student,vrouwen,dorp,gesprek,mensen

 

De commentaren zijn gesloten.